Pyydä tarjous kotisivuista tai verkkokaupasta!
  • Mobiiliystävällinen toteutus
  • hakukoneoptimointi
  • yksilöllinen ulkoasu
Koirakoulutuspalveluja tarjoavalle Turun Murrelle.
Verkkosivuston suunnittelu ja toteutus
mac-case-esittely.png
Responsiivinen toteutus
Kotisivumme skaalautuvat saumattomasti älypuhelinten ja tablettien näytöille, jolloin asiakkaanne saavat parhaan mahdollisen käyttökokemuksen laitteesta riippumatta.
Drupal Commercella
Verkkokaupan suunnittelu ja toteutus
case-fitpower.png
Asuntoverkko.com
Verkkosivuston muuttaminen responsiiviseksi
case-asuntoverkko.png

Digitaalinen markkinointi

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimoinnilla parannetaan kotisivujen näkyvyyttä hakukoneissa, tavoitteena saavuttaa oman alan hakusanoilla kärkipaikka hakutulossivulla. Hakukoneoptimointi on kuitenkin pitkäjänteistä toimintaa ja siinä tulokset näkyvät hitaammin kuin Google AdWords mainonnassa. Kilpailluilla aloilla hyviin tuloksiin päästäänkin vasta kuukausien kuluttua.

Oikeilla hakusanoilla ammattimaisesti tehty optimointi on erittäin tehokas tapa markkinoida yritystä ja tuotteita verkossa.

Google AdWords hakusanamainonta

Google AdWords -mainonta on kustannustehokas tapa markkinoida tuotteita ja palveluja Googlen hakutulossivun mainospaikoilla, kun halutaan nopeasti lisätä näkyvyyttä verkossa. Mainoksesi näkyvät niillä hakusanoilla joilla asiakkaasi etsivät tietoa palveluistanne.

Mainoskampanjan aloittaminen

  • Päätetään kampanjan budjetti
  • Valitaan yrityksellesi sopivat hakusanat
  • Kirjoitetaan osuvat mainostekstit
  • Mainokset näkyvät Googlen hakutuloksissa valituilla hakusanoilla
  • Asiakkaat klikkaavat mainoksiasi ja saapuvat verkkosivuillesi

Maksat vain klikeistä!

Mainoskampanjan kulut kertyvät pelkästään klikkauksista, et siis maksa siitä että mainoksesi näkyvät, vaan vasta silloin kun mainostasi klikataan ja klikkaaja siirtyy kotisivuillesi.

Sosiaalinen media

Sosiaaliset mediat kuten Facebook, Twitter ja YouTube luovat mahdollisuuden vastavuoroiseen viestintään ja markkinointiin yrityksesi kohdeyleisön piirissä. Esimerkiksi Facebook-sivun tykkääjät ja Twitter-seuraajat saavat nopeasti tietoa uusista tuotteista, palveluista ja tarjouksista. 

Valjastamalla sosiaalisen median yrityksesi viestintään sekä markkinointiin, luot yrityksellesi lisää näkyvyyttä ja tunnettuvuutta.

Facebook-markkinointi 

Facebook-markkinointi on myös tehokas markkinointimuoto joka perustuu samaan klikkihinnoitteluun kuin Google AdWords, eli maksat vain klikkauksista. 

Facebook-markkinoinnissa poikkeuksellista on sen täsmällinen suuntaaminen halutulle kohderyhmälle. Voit kohdentaa mainoksen esimerkiksi tietyssä kaupungissa tai alueella asuviin käyttäjiin. Kohdentaminen onnistuu myös iän, koulutuksen, sukupuolen tai vaikkapa harrastusten perusteella.

MailChimp-uutiskirjeet

MailChimp on suosittu sähköpostimarkkinoinnin järjestelmä joka tarjoaa kaikki ominaisuudet, mitä sähköpostimarkkinoija tarvitsee.

Näyttävä ja ammattimaisesti luotu uutiskirje herättää vastaanottajan mielenkiinnon tutustumaan sisältöön, hakemaan lisätietoa, tilaamaan verkkokaupasta tai ilmoittautumaan tapahtumaan. Hyvä uutiskirje saa vastaanottajan aktivoitumaan.